Team Helium rytter 2015

Team Helium rytter 2015

23. jan. 2012

Team 2XU Norway stiller på Andalucía Bike Race 2012!!
Terrengsyklistene Martin Haugo og Kjell Karlsen har gått sammen om å stille lag til Andalucia Bike Race 2012. Lagets hovedsponsor er 2XU kompresjonstøy, og vi kommer til å bruke deres bekledning både under reisen til og fra Spania, under rittet og mellom etappene for optimal restitusjon og prestasjoner under rittet.
 Etapperitt krever erfaring, samt en god strategi og litt is i magen. Vi har til sammen samlet mye erfaring gjennom mange år på sykkelsetet, og Martin deltok i tillegg på Andalucia Bike Race i 2011.

Tidligere har vi begge syklet for Hard Rocx, men Martin har de to siste sesongene gått over til å sykle for Merida. Han kommer til å benytte seg av deres nye “våpen” Merida Ninety-Nine Carbon Team under rittet - En superlett rittfulldemper som er arvtakeren til den sykkelen han fant seg godt til rette på i terrenget i fjor. Kjell sykler fortsatt for Hard Rocx, og hans naturlige valg faller da på deres topp 29er Hard Rocx Circo Volante Team SL (side 2 i katalog), som Greg Saw tydelig viste hva dugde til i fjorårssesongen.


2012 Merida Ninety-Nine CF Team


 
2012 HR Circo Volante Team SLEn av utfordringene er å få i seg nok og riktig næring underveis for å prestere og restituere best mulig. Der har Kjell et tett samarbeid med Proteinfabrikken og kommer til å benytte deres Cuatro Sportsserie, mens Martin har hatt god fremgang i høst og vinter etter at han begynte med Herbalife, og kommer til å benytte seg av deres baseernæring (F1/F3) samt deres nyutviklede sportsserie Herbalife24.
Det er viktig å kjøre med hodet i et ritt som dette, og for å beskytte vår viktigste kroppsdel kommer vi til å benytte oss av topphjelmen Nexion, fra Spiuk i matchende farger.

Spiuk Nexion 2012


 

Om Andalucia Bike Race

Dette er et etapperitt som går i Andalucia, Spania. Rittet består av 1 prolog og 5 etapper. De tre innledende etappene går i Córdoba, mens rittet avsluttes med to etapper i Jaén. Dette er kjent territorie for Martin, så laget håper fjorårets erfaringer kommer godt med i forberedelsene til årets utgave.


ETAPPENE

  • Prolog (26.feb)
  • Stage 1 (27.feb), Córdoba-Córdoba, 73,5 km | 1.953 m
  • Stage 2 (28.feb), Córdoba-Córdoba, 83,9 km | 2.028 m
  • Stage 3 (29.feb), Priego de Córdoba-Priego de Córdoba, 74,97 km | 2.769 m
  • Stage 4 (1.mar), Jaén-Jaén, 89,8 km | 2.920 m
  • Stage 5 (2.mar), Jaén-Jaén64,4 km | 2.618 m
Hele herligheten består da av totalt 12288 høydemeter fordelt på 386,6 km.
Dette kommer til å bli TØFT!
For mer informasjon om rittet, se http://www.andaluciabikerace.com/?lang=eng

Vi vil takke våre sponsorer for tilliten, og gleder oss begge til en bra start på sesongen og en stor opplevelse.

Link til våre sponsorer
Sykkelhilsen fra
Martin Haugo (Team Valdres Merida / CK Valdresekspressen)
Kjell Karlsen (Team Hard Rocx KF / Kloppa Offroad Klubb)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar