Team Helium rytter 2015

Team Helium rytter 2015

25. feb. 2012

På plass i Cordoba - Spania

Team 2XU Norway ankom Malaga, og etterhvert Cordoba i Spania i går formiddag. Etter at syklene var montert og litt næringsinntak bar det ut i terrenget.
Terrengteknikken har selvsagt blitt rusten i løpet av vinteren, og vi kjente at overgangen fra asfalt og vintersykling var relativt stor. Starten var ganske brå ettersom vi valgte en trasè, som førte oss rett inn i en 30 grader nedoverbakke på særdeles løs grus. Det gikk imidlertid bra, og i løpet av kort tid åpenbarte det seg for meg hva som venter oss - et særdeles krevende ritt med mye klatring, men også mange utforkjøringer, som krever 100% fokus! Det er mye løs grus her, som bidrar til at det fort kan "slippe" mot underlaget om ikke fart og inngang til svinger er avpasset forholdene.
Martin har i dag avtalt gjennomkjøring av prolog-etappen sammen med Team Merida slik at vi får selskap og guiding av bl a Josè Antonio Hermida. Etappen er ca 3 mil, og vi har beregnet ca 1.30 t sykling med noen naturlig innlagte drag hvor vi får "vekket" beina skikkelig. Greg Saw og Lars Ove Thoresen Team Hardrocx-Proteinfabrikken er selvfølgelig også med under mottoet "bedre sammen".

PS! Været er strålende med sol og ca 15 grader :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar