Team Helium rytter 2015

Team Helium rytter 2015

12. feb. 2012

2XU sykkeltøy


Team 2XU Norway, Martin Haugo og Kjell Karlsen, er ifm etapperittet Andalucia Bike Race nå utstyrt med ny sykkelbekledning og kompresjonstøy fra 2012 kolleksjonen.

Sykkelbuksen på bildet er allerede "innkjørt", og førsteinntrykket er helt rått. Martin Haugo er for tiden på Mallorca, og kan meddele at sykkeltøyet er "konge". I tillegg bærer tøyet preg av å være produsert for Pro tour-lag, hvor det bl a er innsydd egen lomme i sykkeltrøyen til intercom og tilhørende hull for å få ledningen til headsettet innenfor trøyen - kult og praktisk også ift musikk på øret ift trening !
Videre har 2XU i Norge fått på plass alt av sykkelbekledning vi ryttere kan ønske oss. Jeg nevner raskt løse varme bein og armer, skoovertrekk, hansker med bl a vindstopper, sokker, lang sykkeljakke, vindvest, hjelmlue, regnjakke osv. Den nye katalogen til 2XU er verdt å ta en titt i når den foreligger i din lokale sportsbutikk :-) Hagen Sport i Elverum er bl a forhandler av 2XU.

Det nye kompresjonstøyet har nå også fått flere tråder, som skal sikre enda bedre samt opprettholdelse av kompresjonseffekten over tid. Kompresjonstøyet blir vesentlig å ha på seg mellom etappene for å kunne restituere seg maksimalt mellom de 6 etappene i Andalucia, hvor det er drøyt 12.000 høydemeter som skal bestiges totalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar