Team Helium rytter 2015

Team Helium rytter 2015

8. mar. 2011

Løypekjøring i Elverum

Vi er nå inne i en tid med tidvis mye vind og snøsmelting pga soloppvarming. Da kan det være utfordrende å være skiløper med mye nedfall i skisporet og småisete forhold. I Strandbygda i Elverum er derimot ikke dette noe problem. Hvorfor ?

Løypekjørerne i Strandbygda gjør en fantastisk innsats for at både unge og eldre skal ha best mulig forhold for ski til enhver tid. Hva er vel mer frustrerende enn dårlige ski eller mangel på skispor når man skal ut og trene intervaller på ski?
I Strandbygda kjøres det løyper selv når det er løyper, og hvorfor det? Trolig fordi løypekjørerne er skiløpere selv, og tenker som skiløpere. Det er nesten alltid kjørt nye løyper når det har vært mye vind med medfølgende nedfall i sporene eller det har snødd eller føyket snø inn i løypenettet. Dersom det er snøvær over lengre tid, er det med unntak Strandbygda IL som kan tilby de beste forholdene i Elverum. Jeg slår nå et slag for Strandbygda, og betaler med glede min andel av løypekjøringen når jeg er sikret gode forhold ALLTID. God fornøyelse dere!
Link til Strandbygda IL for interesserte.

1 kommentar:

  1. Er så enig, Kjell. Vel fortjent honnør til Magne & co.!

    SvarSlett