Team Helium rytter 2015

Team Helium rytter 2015

1. mai 2014

Gode sko har blitt fantastiske i 2014

Jeg har i flere år samarbeidet med Diadora i forhold til bruk av sykkelsko, og skoene har stadig blitt bedre og bedre med tanke på passform og funksjonalitet.
Årets sko er nå mottatt og tatt i bruk, og skoene er rett og slett fantastiske!

Den nye Diadora X Vortex-PRO har et avansert NET Breathing System, en GEOX-teknologi. GEOX er en membran i innersålen, som sørger for at all fuktighet transporteres ut av sålen mens vann ikke kommer inn. Dette er et system Diadora er alene om innen sports- og sykkelsko.

Skoen har også Suprell-Tech mikrofiber overdel med Morpho A.M. Cage, som sikrer god stabilitet, gode pusteegenskaper og høy komfort. Komforten er noe jeg har merket størst forskjell på i forhold til tidligere år. Skoen sitter rett og slett mer behaglig på foten samtidig som den sitter.
Diadoras Double Boa "lissesystem" gir således en millimeterpresis og effektiv mulighet for optimal tilpasning til foten.
Fish-Scale hæl-lås gjør at hælen slipper lett ned i skoen der den blir sittende godt forankret og hindrer friksjon.
Gummiknastene under sålen gir veldig godt grep mot terrenget i de tilfellene man må av sykkelen, og bidrar til at man unngår å skli på glatte steiner etc.

Skoene fås i fargene sort/gul og hvit/sort, og leveres i størrelsene 37-47.
Vekt: 345 gram
Veil pris: 3.299,-

Bra helhet med Diadoras sort/gule strømper ;-)

Landevegsskoen er tilsvarende gode. Litt smalere lest, som bidrar til at skoen føles litt trangere for min fot med høy vrist. Veil pris for skoene er kr 3.999,-, og de veier kun 269 gram.


Carbonsålen, i Diadoras unike design, har en ultra tynn såle med ekstrem stabilitet og stivhet for maksimal kraftoverføring.Kjell


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar