Team Helium rytter 2015

Team Helium rytter 2015

22. feb. 2015

ABR 1. etappe


Team Trimtex fikk en bra start på dagens etappe. Etter ca 1 times sykling lå vi i tet i masters klasse 40-49 år.Det skulle imidlertid ikke holde helt til mål.
Etter en god start fikk Frode store problemer med å holde fremdrift på sykkelen opp noen sammenhengende monsterstigninger som varte i nærmere 3 mil.

- Han mistet rett og slett kraften i tråkket, og måtte gå av sykkelen for å tøye beina, til tross for at jeg dyttet på ham mer eller mindre kontiunuerlig. Det er heller ikke noen innlysende forklaring på dette.

- Frode syntes ikke at åpningsfarten hadde vært for høy, og var egentlig litt overrasket over hvordan beina plutselig reagerte. På løypas høyeste punkt, halvveis etter ca 5 mil, fikk Frode i seg en god porsjon Cola som gjorde susen.

- Vi fikk til en mye bedre avslutning enn fryktet. Det hører imidlertid med til historien at Frode hadde influensa for en uke siden, og forhåpentlig vil Frode få stigende form utover i rittet. Utover at kroppen til Frode ikke fungerte godt i dag er det et aldri så lite lyspunkt - vi gjennomførte etappen uten tekniske uhell av noe slag, og spesielt i de tekniske stipartiene kjørte vi etter min oppfatning mye bedre enn jeg har gjort i ABR tidligere. Vi kom også seirende ut av en duell med et lag i M40, som vi innhentet ca 10 km før mål :o)Etappe 2 er 61 km lang og har 2.300 høydemeter som skal bestiges. Til sammenligning var det drøye 3.000 høydemeter. I morgen blir planen å starte noe roligere for å unngå reprise på dagens etappe. Mister man trøkket i beina i disse stigningene taper man MYE! Det håper vi å unngå i morgen. I tillegg kan det hende at dette var gjennomkjøringen som skulle til for at Frode får stigende form fremover.


Kjell

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar