Team Helium rytter 2015

Team Helium rytter 2015

27. feb. 2015

ABR 6. og siste etappe


Team Trimtex ble i dag nr 4 på siste etappen etter å ha pådratt seg en sivepunktering 2 mil før mål.
Det skilte imidlertid bare 19 sek opp til 3. plassen og 1.09 min opp til 2. plassen i M40.
- Frode tettet lekkasjen med en skumpatron, og det gikk et drøyt minutt fra punkteringen oppstod til vi var i gang igjen. Akkurat i dette partiet av løypa var det noen fantastiske utforkjøringer med mange drop, hvor fulldemperne våre ga oss full respons :o)

Etterhvert kjørte vi inn lederlaget sammenlagt i M40 ca 10 km før mål, og slo de med 1.40 min i mål. Vi tok også innpå laget som lå på 3. plass i sammendraget med knappe 4 minutter.

Totalt endte vi som nr 4 i M40 etter endt ritt, og vi er strålende fornøyd med det!

Samarbeidet mellom Frode og meg har fungert utmerket på alle plan gjennom hele oppholdet, og allerede nå er jeg innstilt på gjentakelse neste år:))))
- Frode mener at sykdommen han hadde uka før rittet bidro til sprekken på 1. etappe. Han mener selv at åpningsfarten på spesielt de 2 siste etappene har vært høyere enn på første, og at dette har gått greit til tross for stive bein.


I sammendraget er vi ca 11 minutt bak 3. plassen etter endt ritt, og det hører med til historien at vi tapte ca 20 minutt til dette laget på første etappen. Både dette og det faktum at vi har hatt hhv to 3. og 4. plasser på etappene indikerer at vi er kapabel til å kjempe om pallen når alt stemmer.
- Som lag kjører vi veldig likt og godt teknisk, og har spart mye tid på tilnærmet feilfri sykling uten lange tekniske stopp gjennom hele rittet.

Totalt sett en god og positiv opplevelse for Team Trimtex, hvor Frode og jeg har blitt enda bedre kjent med hverandre på det medmenneskelige plan.


Tusen takk for en superhyggelig opplevelse og tur til Frode !


Kjell

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar