Team Helium rytter 2015

Team Helium rytter 2015

25. feb. 2014

Team Helium KF - 2014

Da er jeg tilbake på Hardrocx sitt konkurransefellesskap (KF) - Team Helium for sesongen 2014. Laget var samlet på Gjøvik forrige onsdag til fotografering og "kick-off".
På bildet fra venstre ser dere Tor Atle Fuglerud, Thomas Morgan Knutsen, Glenn Tjernø og undertegnede. Med unntak av Glenn er vi tre andre "gamle travere" i Hardrocx-gjengen. Glenn har i flere år solgt Hardrocx sine sykler via Intersport på Gjøvik, hvor han er eier og daglig leder.
I tillegg til å være en hyggelig kar er han en habil syklist, og fremtredende ambassadør for Hardrocx sine sykler. Slik sett blir han et kjærkomment tilskudd til laget, og vi gleder oss til sesongen starter om noen få måneder!

Nye og godt synlige drakter har vi også fått, og forhåpentlig blir vi å se i fremre del av sykkelrittene også i 2014. Vi gleder oss til årets første ritt, hvor vi får en pekepinn på hvor vi står. Inntil det er det bare å gjøre treningsjobben, og forberede best mulig form med utgangspunktet i gitte rammevilkår. Alle på laget jobber over 100% pr dd, og da må det både trenes smart og effektivt samtidig som overskuddet ivaretas. Uten tilstrekkelig fokus på dette makter ikke kroppen å absorbere treningen, og da blir i verste fall formutviklingen negativ. Med årene har vi tilegnet oss relativt mye erfaring, og jeg er overbevisst om at dette bidrar til at vi evner å ta de signaler kroppen gir underveis i treningsarbeidet.

Time will show!

Kjell

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar