Team Helium rytter 2015

Team Helium rytter 2015

15. mai 2011

Norgescup maraton - Å i Heiane

Norgescup - Å i Heianer er gjennomført, og det er ingen overdrivelse å si at det ble et forferdelig slit i 8 grader og sprutregn. Vinnertiden ble i underkant av 4 timer, og det sier seg selv at det ble både kalde og slitsomme timer.
Etter den første lange grusbakken satt jeg i en liten gruppe sammen med regjerende norgesmester Lars R Mannengen, Greg Saw og Jo Nordskar. Dog viste det seg raskt at jeg ikke hadde sjanse til å følge disse i det krevende terrenget, og jeg havnet i en gruppe med Thoresen, Nesteby og Repshus. Vi fikk etterhvert selskap av Lars Granberg og Håkon Guldhaug. Jeg brukte mye krefter på å holde følge med disse i terrenget, og på siste ekstrarunden måtte jeg melde pass. En ting er ihvertfall sikkert, 29'erne gjorde jobben på dette sugende og tekniske krevende terrenget. Det var tydelig at rytterne med disse syklene hadde bedre kontroll i denne type terreng, og således brukte mindre krefter enn bl a meg. Stor honnør til Lars O Thoresen, som kjørte seg opp til 2. plass på 26'er !
Jeg ble etterhvert innkjørt av Thomas M Knutsen på laget mitt samt evigunge Karl E Nordengen, som begge hadde hatt tekniske problemer. Til slutt endte jeg opp som nr 10, og må si meg fornøyd med at jeg klarte en plassering innenfor målsettingen for sesongen. Stabilisere meg blant de topp 10 beste i Norgescupen.

Les ellers Thomas M Knutsen sitt innlegg om rittet på teambloggen til Hardrocx http://www.hardrocx.no/artikkel/les/451/44_Hei+og+H%C3%A5+i+Heiane/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar