Team Helium rytter 2015

Team Helium rytter 2015

15. des. 2011

Garmin Edge® 500

Edge 500 RED ble lansert i høst i en såkalt bundleutgave. Dvs en pakkeløsning med det du har mest nytte av sammen med GPS enheten.
Edge 500 RED inneholder: 
  • Edge 500
  • Premium-pulsmåler og hastighets-/pedalfrekvenssensor
  • Sykkelbrakett
  • Vekselstrømslader
  • USB-kabel
  • Brukerveiledning på cd-plate
  • Hurtigstartveiledning
Dette er en lettvekts GPS-basert sykkelcomputer for prestasjonsfokuserte syklister. Edge 500 er full av funksjoner og registrerer avstand, hastighet, posisjon og høyde over havet med en høysensitiv GPS. Med en ANT+™-kompatibel pulsmåler, hastighets-/pedalfrekvenssensor eller en kompatibel kraftmåler har du grunnlaget for en presis analyse av sykkelturen.

I løpet av turen måler Edge 500 også tid, forbrente kalorier, opp- og nedstigning og lagrer disse dataene slik at du kan gå gjennom dem senere. For ekstra presise data om opp- og nedstigning har Edge 500 også en barometrisk høydemåler som registrerer endringer i høyden. Edge 500 har også belysning, som kan skrus av og på etter behov slik at du kan følge med på dataene når det er mørkt.

Etter min mening er denne utgaven helt optimal ift konkurranse og hardøkter da den er både lett og funksjonell ift de behov man oftest har i kjente løyper. For den kalde årstid er det også hensiktmessig at Edge 500 har temperaturmåler. Er man avhengig av kart på Garmin for å kunne navigere, må man derimot kjøpe den litt tyngre utgaven Edge 800.

Julen nærmer seg, og jeg gleder meg til julenissen kommer :o)

1 kommentar:

  1. Garmin edge 500 er perfekt å bruke på spinningsykkelen og rulla, festes enkelt med strikker på styret ! I halvmørke spinningsaler er det lett å se displayet da du kan ha lyset på kontinuerlig ;-)

    SvarSlett