Team Helium rytter 2015

Team Helium rytter 2015

24. jun. 2013

Lillehammer-Oslo

Lørdag ble Styrkeprøvene arrangert, og Ottestad Black Edition krysset startstreken på Lillehammer kl 0635 med Oslo som mål. Temperaturen var eneste lyspunktet på en "trøtt" dag da det var meldt tidvis mye regn, og vindretningen definitivt ikke var på vår side.
Laget var uansett samlet, og alle var innstilte på å yte sitt beste. Frem til Gjøvik gikk det jevnt bra, og laget hadde god flyt og rytme. Etter dette ble det merkbart mere regn, og på Skreia var noen ryttere uoppmerksomme. Første velten var et faktum, og vi mistet to av våre sterkeste ryttere. Deretter gikk Helge Sveen i bakken i en rundkjøring ved Skedsmo. Tilsynelatende ingen stygg velt, men etter at følgebilen hadde fraktet ham til legevakten ble det konstatert lårhalsbrudd :-(   snakk om maks uflaks! Etter å ha mistet 3 av våre antatt sterkeste ryttere ble kjørestyrken redusert. Vi fullførte rittet som 3. beste klubblag.

Alt i alt en tragisk dag når jeg tenker på Helge, og resultatet blir således bare en "parantes" i den store sammenheng. Håper han kommer fra denne skaden uten varige mèn!

Kjell

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar