Team Helium rytter 2015

Team Helium rytter 2015

18. mar. 2014

Ny topplassering i Birken


Elverum kommune fulgte også i år opp med en topplassering i birkebeiner-stafetten - 2. beste lag totalt uavhengig av klasse.
For 2. året på rad stilte Elverum kommune mix-lag i birkebeiner-stafetten. Ny på laget var Heidi Andersen,  som på kort varsel stilte sporty opp som reserve for fjorårets ankerkvinne Wenche Røset.

Tidligere landslagsløper i skiskyting Rolf Storsveen gikk som i fjor 2. etappen fra Skramstad til Kvarstad, og gikk laget vårt opp i tet etter at jeg hadde vekslet som nr 3 etter 1. etappen. Etter å ha slått ABAX sitt lag med god margin i fjor var det et stjernespekket og revansjesugent lag, som stilte på start i år. Knappe 2 minutters ledelse ble raskt "spist opp" fra Kvarstad til Sjusjøen, og vår mann Rolf Bakken ble distansert med 5 min av ABAX sin løper - Vetle Thyli, som ble nr 41 under NM på 15 km klassisk i vinter!


Heidi Andersen gjorde også en respektabel innsats, og sikret 2. plassen til Elverum kommune med over 10 minutter ned til 3.plassen. Rolf og Heidi (bildet) representerte laget vårt på premiesermonien, mens Rolf og jeg benyttet anledningen til en lengre skitur etter gjennomførte etapper ;-)

Alt i alt en vellykket dag med godt lagarbeid for Elverum kommune, hvor samhandling er et kjennemerke. Vi gleder oss allerede til neste år, og målet er at samtlige sektorer og staber skal få sin birkebeiner-pokal gjennom deltakelse og representasjon for Elverum kommune i denne stafetten. Dette innebærer at det må trenes for å komme i posisjon for å bli uttatt på laget - stå på!

Kjell

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar